US-Tank M26 Pershing

Vorige Artikel 13 van 14 Volgende
€ 46,95 (inclusief 21% BTW)
Voorraad 1 stuk
Aantal

US-Tank M26 Pershing

De Amerikaanse Medium Tank M26 Pershing heeft zijn intrede gedaan op het einde van de Tweede Wereldoorlog om het Amerikaanse leger op te staan tegen de toorn van de Duitse tanks. De Pershing, die was uitgerust met een 90mm kanon en lange tentoongesteld ongelooflijke mobiliteit, werd voor het eerst ingezet om het Europees front in februari 1945 als onderdeel van de inspanningen om het Duitse vaderland binnen te vallen. De Pershing, waarvan 200 tegen Duitsland werden gebruikt tot de overgave, met succes bezig Tiger I en Pz.Kpfw. IV-tanks. Toen de Koreaanse Oorlog begon in juni 1950. De M26 vocht ook met succes tegen de rivaliserende T34/85 Sovjet- Unie gebouwde tanks van de Noord-Koreaanse en Chinese vrijwilliger legers.

U. S. Medium Tank M26 Pershing Functies 
Lengte: 245mm, 90mm Turret met zijn lange loop pistool en scheepsromp als onderkant, is getrouw worden weergegeven met een ongelooflijke mate van detail. 
Bemanning luiken kunnen worden gemonteerd in zowel de open of gesloten stand. Beweegbare schorsing vormen het landschap van diorama's. 
Kleine details als afzonderlijke delen van de motor grills en gietijzer verschijning op de romp en het torentje te maken kit lijken nog meer reëel. 
Machine gun munitie dozen en twee bemanningsleden cijfers (romp) zijn inbegrepen. Decals voor 4 verschillende markeringen.

Artikelnummer: 35254

Aanbieding

Italiaans woonhuis, Plus Model € 38,95 € 20,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2019 Modelbouw Wildervank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel